Kõige konkurentsitihedam tänavu klassi Super1600/Junior 1600, kus ka viimasel etapil oli kaasa tegemas kokku 19 rallikrossisõitjat. Võitja selgitamiseks sõideti lisaks kolmele eelsõidule ka kaks poolfinaali. Lisaks põnevatele sõitudele lisas pinget teadmine, et meistritiitel võis selguda otsesõnu finaali viimastel meetritel.

Viimasel etapil läks punktitabeli liidrina starti Andre Kurg, kellel aga sel etapil poodiumile tõusta ei õnnestunud. See aga ei saanud takistuseks Eesti meistritiitli võitmiseks. Etapivõidu võttis Janno Ligur, teise koha saavutas Junior1600 Eesti meistritiitli kindlustanud Mihkel Varul, kolmanda koha võitis finišijoonel Kure napilt oma selja taha jätnud Artis Baumanis.

Klassis Super1600 saavutas 2014. aastal Eesti meistrisarjas hõbemedali Priit Rebane, pronksmedali sai Janno Ligur. Liguri rallikrossihooaeg pole aga sellega lõppenud. Kord juba Euroopa MV poodiumile tõusnud noormees plaanib osaleda ka Saksamaal ja Itaalias toimuvatel rallikrossi MM etappidel.

Klassis Juunior1600 võitis meistritiitli Mihkel Varul Robert Reinsalu ja Keiro Orguse ees.

Tagaveoliste klassis ehk klassis TouringCar oli rajal eelmise aasta meistritiitlit kaitsmas Kalmer Vaht, kel tuli aga sel etapil poodiumile saamiseks tublisti pingutada. Kuigi Vaht pidi viimasel etapil leppima kolmanda kohaga, piisas sellest talle Eesti meistritiitli võitmiseks. Tagaveoliste klassis võitis Kulbilohu etapil Margo Soomets, teise koha sai Rain Lellep.

Margo Soomets tagas Kulbilohus saavutatud võiduga endale Eesti MV sarjas hõbemedali, pronksmedali võitis Ruve Veski.

Nelikveoliste masinate klassis SuperCar lõid sel etapil kaasa kaks rallikrossidebütanti, motokrossis sõitjakarjääri lõpetanud Juss Laansoo ja rallisõitja Margus Murakas. Lisaks olid stardis punktitabelis enne viimast etappi liidrikohta hoidev Ranno Bundsen Eesti meistritiitlit vormistav ja teisel kohal olnud Andri Õun.

Ranno Bundsen võttis Kulbilohu rajal nii etapivõidu kui kindlustas ka meistritiitli. Teise koha võttis etapil Juss Laansoo ja kolmanda Andri Õun.

Andri Õun tagas endale tänavu sarjas hõbemedali. Pronksise koha sai aastal 2014 klassis SuperCar Mart Tikkerbär.

Juss Laansoo jäi päevaga rahule. „Mõni päev tagasi siinsamas rajal autot testides ja üksi sõites mul nii hästi veel välja ei tulnud, nüüd aga teisega koos rajal olles oli tunne juba palju parem.“