Kuidas hindate Kangerti senist sõitu Vueltal?

Ta startis velotuurile Astana ühe liidrina, eesmärk oli sõita kokkuvõtte peale. Kuid ta haigestus ja esimesel mägise lõpuga etapil oli näha, et ta kõige kõvematega koos ei suuda püsida. Seepärast muutsime jooksvalt taktikat ning praegu üritame teda 100 protsenti tagasi aidata. Kui väga vaja, siis ta on Fabio Arule toeks, küll aga üritab ta kindlasti mõnda etappi võita.

Ja seda siis velotuuri kolmandal nädalal?

See võib juhtuda juba varem. Eriliselt tasub tähelepanu pöörata 16. etapile (8. septembril), mis on algusest peale karmide tõusudega.

Vuelta järgselt on veel MM. Kas Kangert sõidab seal Astana eest?

Meeskonnasõitu kohe kindlasti. ProTouri meeskondadele on osalemine kohustuslik ja me üritame välja panna võitlusvõimelise koosseisu. Eesmärk on esineda väärikalt. Võita me ei suuda, sest meil on meeskond komplekteeritud vähe teistel põhimõtetel. Võiksime võita vaid juhul, kui meeskonnasõit tehakse mägisel ja raskel trassil, nagu eelmise aasta Vueltal. Kui on aga suhteliselt lauskmaa, siis juba puhtalt sõitjate tüübilt pole meil võimalust. Oleme lihtsalt liiga õblukesed ja võimsust jääb väheks.

Kas Astana suurim täht Vincenzo Nibali teeb maailmameistrivõistlustel kaasa?

Tema soov oli MM-il startida vaid grupisõidus. Ta on itaallaste suurlootus ja väga tahetakse Itaalia meistrit näha ka maailmameistrina. Me kindlasti Astana tiimiga abistame teda, millega vaja, aga põhiline ettevalmistus käib tal koos Itaalia koondisega. Meeskonnasõidus ta kaasa ei tee.

Delfi sõitu Hispaaniasse toetab OlyBet.