"Paljugi õnnestus, mida harjutasime ja väljakul ellu viia tahtsime. Eelkõige pean silmas meeskondliku tervikuna tegutsemist. Kui suudame esmaspäeval Sloveenia vastu lisada kvaliteedi ja efektiivsuse rünnakute lõpetamisel, võib sündida huvitavaid asju," kõlas Pehrssoni üldhinnang ja eelvaade esmaspäevasele EM-valiksarja avaheitlusele.

Mängu otsustavate hetkede ja Zlatan Ibrahimovici rolli kohta lausus eestlaste juhendaja: "Esimese värava puhul eksisime kaitses - kui see üldse oli värav. Mulle kui Eesti peatreenerile tundub pigem, et ei olnud. Aga Zlatan on imeline jalgpallur ja täna tõestas ta mängu otsustajana seda taas. Sloveenial õnneks Zlatanit ei ole."

Pehrsson oli rahul mitme mehega, keda peaproovis testis, eriti rohkelt tuli treenerilt aga kiidusõnu Ilja Antonovi aadressil. "Arvestades, et ta on veel väga noor mängija ja et ta pidi tegutsema harjumatul vasakääre kohal, sai ta hakkama suurepäraselt. Ehkki ta inglise keel pole parim ja võib-olla ei mõista ta kõike, mida nõuan, näitas ta platsil intelligentsi ja töövõimet. Ta on sel hooajal arenenud tohutute sammudega."

Kohalike poolt Eesti parimaks valitud Joel Lindpere kohta lausus Pehrsson: "Ta pidi täitma Konstantin Vassiljevi rolli ja ma olen väga rahul, kuidas ta seda tegi. Tõtt öelda ei uskunud ma, et ta füüsiliselt niivõrd hästi hakkama saab. Aga Joel on tark mängija - vajame selliseid tüüpe, kes vajadusel suudavad ka mängu rahustada."