Ülejäänud viiel meeskonnal on kõik veel lahtine.

Maailmameistrivõistlustel debüteeriv Soome peab edasipääsuks üle mängima Nenad Vučinići juhendatava Uus-Meremaa. BC Kalev/Cramo endise peatreeneri hoolealustel on samuti võimalus play-off mängudele jõuda, kuna eile suudeti nende jaoks ülitähtsas mängus alistada Ukraina 73:61.

"Uus-Meremaad loetakse sellise tasemega turniiridel reeglina autsaideriteks, eeldatakse, et jääme kaotajapooleks. Meil jääb võrreldes paljude meeskondadega vajaka kasvus, mida üritame kompenseerida südikusega. Kohtumises Ukrainaga oli meil selg vastu seina, kuid suutsime keerulise olukorraga toime tulla ning võita piisavalt suure punktivahega. Võidu korral Soome üle on meil võimalus alagrupist edasi saada. Soomega mäng toimub nende fänniarmee tõttu nagu Helsingis, aga ka neil on keeruline seis ja sellest tuleb väga raske mäng mõlemale poolele," rääkis Vučinić Delfile.

Uus-Meremaa eilse võidu pant oli lauavõitlus, kus Ukrainat ületati numbritega 48-25. "Oleme küll kasvult väikesed, aga sel suvel on õnnestunud lauavõitluses parem olla nii Serbiast, Leedust, Sloveeniast kui Kreekast. See peegeldab mängijate hingestatust ning tahtmist ja valmisolekut võidelda mõlema korvi all," kiitis Vučinić oma hoolealuseid.

Soome ja Uus-Meremaa kohtumine algab Eesti aja järgi kell 16.00.

Delfi sõitu Hispaaniasse toetab OlyBet.