Alagrupiturniiri esimeste mängude aegu viibis kohapeal 8000 soomlast, kellest osa on siiski juba lahkunud. Samuti Soome koondisele kaasa elama saabunud Pasi Innaneni sõnul olid paljud fännid MM-il nn nädalavahetuse paketiga ning nemad suundusid kodumaale eile.

"Elamus on olnud võimas, kuigi esimene kohtumine ameeriklastega polnud mängu moodigi. Aga me pole pettunud, sest meeskond on näidanud ka sisukaid esitusi," rääkis Innanen. "Siin oli meid 8000 ja Poolas toimuval võrkpalli MM-il on kohal 3000 fänni. Soomlased tahavad ja oskavad omadele kaasa elada."

Teisipäeva hilisõhtul Bilbao lennujaama jõudes ei reetnud küll miski, et Baskimaal korvpalli MM toimumas on. Esimesed välised märgid jäid silma alles järgmisel hommikul, kui metroojaamas väsinud ilmega Soome fänne sai kohatud. Seejärel võis neid märgata juba mänguhalli lähistel, tänavapildis jalutades ning loomulikult ka meeskonna hotellis. 

Täna oli Soome koondis lähedal eelmise MM-i hõbedameeskonna Türgi alistamisele. Poolaeg võideti suurepärase mänguga 41:27, ent lõpuni hoogu ei jätkunud. Lisaajal tuli vastu võtta kaotus 73:77. Koondise poolehoidjad said aga kahtlemata võimsa elamuse ning põhjuse nädala keskel pidu täie hooga püsti panna.

Delfi sõitu Hispaaniasse toetab OlyBet.