Noorteklassis GT-15 oli Eestit esindamas selle aasta MM-i esikolmik koosseisus Gregor Eevardi, Rene Suuk ja Stefan Arand. Klassis GT-30 oli võistlustules Aivar Kommisaar. OSY-400 klassi esindasid Eestit maailmameister Rasmus Haugasmägi ja Annika Suuk.

Kõige põnevamaks kujunes noorteklassi GT-15 viimane võistlusstart. Viiel noorel piloodil oli võimalus tulla medalile ja EM tiitlivõidu võimalus oli kolmel piloodil.

Esikohalt startinud Gregor Eevardi sai hea lähte ja sõitis liidrina lõpuni. Inglane Ben Jelf, kes vaevles eelnevates sõitudes tehniliste probleemide käes tuli üle finišijoone teisena ja lõpetas pronksmedalil. Gregori suurim konkurent Uvis Lazarenoks Lätist lõpetas viiendana ja kindlustas omale kokkuvõttes hõbemedali.

Stefan Arand tuli neljandaks ja Rene Suuk lõpetas kaheksandana. Klassis GT-30 tegi ilma noorteklassis GT-15 pronksmedali omanik Ben Jelf Inglismaalt, tulles kolme sõidu kokkuvõttes Euroopa meistriks. Teise koha saavutas MM-i hõbemedali omanik Marcin Szymczyk. Kolmandaks tuli terve võidusõidu tõrkuva tehnikaga vaevelnud MM tiitliomanik Sara Pakalen. Eestlastest parimana lõpetas Aivar Kommisaar neljandana.

Eestlastele kõigi aegade edukaimas veemotoklassis OSY-400 näitas oma tugevust kahekordne maailmameister Rasmus Haugasmägi. Rasmus võitis ära kolm sõitu ja tuli maksimumpunktidega euroopa meistriks. Teiseks tuli Poola võidusõitja Cezary Strumnik ja pronksmedali võitis Slovakkia esindaja Miroslav Bazinski. Annika Suuk tuli viimases sõidus kolmandaks ja sai kokkuvõttes kuuenda koha.

Gregor Eevardi ja Rasmus Haugasmägi tegid Eesti veemoto ajalugu, tulles esimeste veemotosportlastena ühel hooajal maailma- ja euroopa meistriks.