"Midagi hullu kindlasti ei olnud. Mängu oli. Lõppkokkuvõttes taandus asi kolmele-neljale kiirustatud viskele ja sellega läks initsiatiiv ära. Kui sellise klassiga meeskond saab eest ära, siis on raske tagasi tulla," tõdes mängujuht. "Viie peale tulemine on tagaajamine. See võtab sellise meeskonna vastu kõvasti energiat."

"Kõik on inimesed ja meil polnud karta ning kaotada midagi. Osad meie mehed on teinud alles 20-25 päeva trenni, mis ei ole tegelikult midagi. Vastased on suvi otsa valmistunud. Tulemus ei olnud halb, aga oleks tahtnud paremini. Eriti lõpus," tunnistas Sokk.

"Klassivahe lõi välja siis, kui nemad meie eksimused ära karistasid. Põhimõtteliselt oli nii, et kui ühe lolluse tegid, siis teadsid, et on kohe tagasi tulemas. Vead tuleb miinimumini viia, siis on võimalik nendega mängida," leidis Sokk. "Tegelikult nägid ju kõik, et tasemevahe pole midagi nii suurt. Mehed nägid, et vahet pole, kas mängid Kalevis, Rockis või TTÜ-s, saad ka Real Madridi ja NBA-meeste vastu hakkama. Kõik on ikkagi inimesed," arvas Sokk.

"Meie võistkond on kihvt. Keegi risti ette ei löö ja on positiivsed. Siit saab ainult paremaks minna," kiitis mängujuht meeskonnakaaslasi.