"Päeva lõpuks saavad kõik aru, et reeglid on reeglid, kuid kõik tunnevad, et karistus oli väga ülekohtune. See on UEFA otsus ning vastutus lasub neil. Klubi saab aru, et nad tegid vea, kuid karistus ei tohiks olla nii karm, kuna meeskond oli väga tubli, et nii veenvalt edasi pääses ning selle ära võtmine on neile mõistagi suur pettumus," kommenteeris Eesti koondislane Legia Meistrite liiga ukse taha jätmist.

Küsimusele, mis tunne on Motherwellis tagasi olla, vastas Ojamaa: "Tunne on suurepärane. Hindan kõrgelt ka Legia peatreenerit (Henning Berg), et ta mul laenule lubas tulla. Meil oli hooaja lõpus, kui olime tiitli kindlustanud, jutuajamine minu tuleviku osas, kuna ma ei olnud oma positsiooni osas väljakul päris rahul."

"Kõik on veel vägagi tuttav. Ma ei usu, et mul ümbritseva ning peatreeneri käekirjaga kohanemine palju aega võtab. Minu jaoks on tähtis tagasi vormi saada. Seis pole päris see, mis mulle meeldiks, sest olen hooaja ettevalmistusest vigastuse tõttu palju eemale jäänud," lisas ta.

Ojamaa antakse Motherwelli rivistuses üles juba tänaseks mänguks Invernessiga, mis algab Eesti aja järgi kell 17.