Jagor jäi teises eeljooksus ajaga 52,67 viimaseks. Kümmekond päeva tagasi suutis ta Eesti meistrivõistlustel joosta mäletatavasti tõketega kaetud staadioniringi pea kaks sekundit kiiremini.

"Esimesed sada meetrit sujusid väga hästi ning uskusin, et 50,50 võib täitsa võimalik olla. Tagasirgel tuli aga kaks tõkkevahet läbida 14 sammuga ning siis sain aru, et poolfinaali mul asja pole. Viimased 200 meetrit jooksin vaid soliidsusest oma poolehoidjate vastu," sõnas 24-aastane Jagor.

Kersti ja Mehis Viru hoolealune võitis tänu Eesti meistrivõistlustel saavutatud tulemusega kodumaal palju poolehoidjaid. Erand polnud ka võistluseelne õhtu. "Interneti teel võtsid eile ühendust sugulased Viljandist, kelle olemasolust polnud ma varem isegi teadlik. Kogu pere pidavat seal mulle kõvasti pöialt hoidma," selgitas Jagor naerulsui huvitavat seika, lisades, et sellised hetked annavad jõudu jätkamiseks ainult juurde.

"Andsin Metro söögikohta, kus seni klienditeenindajana töötasin, juba lahkumisavalduse sisse, et saaksin sügisel keskenduda magistritööle, sportimisele ning treeneriametile. Rahaliselt korvab klienditeenindaja tööst loobumise kergejõustikuliidu ning kahe sponsori toetus. Eesmärk on järgmisel suvel Pekingi MM-ile pääseda."