EMi ajasõitudes oli kiireim Läti võidusõitja Niklavs Parolis, Eevardi oli eestlaste parimana viies. Esimest finaalsõitu läks juhtima Anastassia Lõssenko Ukrainast ja kohe tema kannul Parolis ja Eevardi. Samas järjestuses esimene sõit lõpetatigi.

Teises stardis tõusis tuul ja tingimused muutusid raskemaks. Oma paremuse pani maksma Artjom Nikitin Venemaalt, Eevardi oli teine ja Lõssenko kolmas.

Kolmandas sõidus käis tihe võitlus esikoha pärast Nikitini ja Eevardi vahel. Nikitin finišeeris esimesena ja eestlane teisena. Ukrainlanna Lõssenko katkestas tehnilistel põhjustel ja sellega tõusis medalilootus noorel Parolisel, kes oli selle sõidu kolmas.

Neljandas sõidus toimus kordusstart, kuna teisel ringil läks pöördes uppi eestlase Sten Soolo paat. Sportlane viga ei saanud. Kordusstardist sai parima lähte Eevardi, kes hoidis lõpuni esikohta ja võitis viimase sõidu. Teine oli Nikitin ja kolmas Timofei Nikitin. Lõssenko diskvalifitseeriti ohtliku sõidu tõttu.

Neljast sõidust läksid arvesse kolm paremat ja kokkuvõttes tuli Euroopa meistriks Artjom Nikitin Venemaalt, hõbemedalile tuli Gregor Eevardi ja pronksi võitis noor Läti võidusõitja Niklavs Parolis.

Teistest eestlastest oli Stefan Arand kaheksas ning esimesel tiitlivõistlusel osalenud Sten Soolo ja Kärol Soodla vastavalt kaheteistkümnes ja kolmeteistkümnes.

Klassi F-4S MM-i kolmandal etapil võidutses itaallane Alberto Comparato. Eestlastest saavutas kuuenda koha esimeses sõidus Paul Zujenkov ja teises sõidus Reio Käsnapuu.