Kergejõustiku sprindijooksudest malli võetud eel- ja põhivõistluste formaadiga tuntust kogunud Tiszaujvarosi maailmakarikaetapil olid eliitvõistlejad, kelle hulka kuulus ka Kivioja, jaotatud kolme poolfinaali, millest lõppvõistlusele said edasi iga poolfinaali üheksa paremat. Oma poolfinaali 11. lõpetanud Kaidi sai kirja aja 1:02.19. Finaalvõistlusest jäi eestlannal puudu 28 sekundit.

Vahe esimestega kärises seekord püüdmatult suureks ujumis- ja rattaetapi käigus, mida Kaidil ei õnnestunud tagasi teha ka meeldiva üllatusena tulnud hea jooksuga. Hooaja esimeses pooles enamjaolt just jooksuetapiga kõrgeid kohti loovutanud Kivioja näitas Ungaris 5 km jooksuringil head minekut, saades oma poolfinaalis kirja koguni teise jooksuaja.

Pühapäevane finaal kuulus Ungaris aga hollandlanna Rachel Klamerile, kes suurepärase ajaga 59.31 tuli võitjaks. Meeste arvestuses jättis võidu koju ungarlane Akos Vanek, läbides võistlusraja ajaga 53.51.

Tiszaujvarosi etapil juuniorite arvestuses võistelnud eestlane Arthur Kooser lõpetas oma poolfinaali 25. kohaga ning lõppvõistlusele edasi ei pääsenud.