Kohtumises Iisraeliga läks Eesti juba poolajaks 19:13 juhtima. Eesti koondise parimaks mängijaks valiti tänases kohtumises 7 väravat visanud joonemängija Tarmo Salundi.

Vaata klippi Eesti koondise väravatest:

Mängujärgsed kommentaarid:

Peatreener Rein Suvi: "Sellistes mängudes, kus vastased nii aktiivset kaitset mängivad, ongi joonemängija osatähtsus väga suur. Samas näitas Iisrael, et nende taktika suures käsipallis väga efektiivne pole. 13. koha mängus tahaks vastu Slovakkiat. Makedooniaga võiks küll mingi psühholoogiline eelis olla, aga tahaks uue võistkonna vastu jõudu katsuda. Ajalooline 13. koht on kindlasti lisastiimul, kuigi kui meenutada Norra mängu, siis ainult üheksa minutit lahutas meid sellest, ei oleksime võinud mängida kohtadele 9.-12."

Joonemängija Tarmo Salundi: "Joonemängijana oli täna päris mõnus tegutseda, kui endasuurused kutid vastas olid. Poolajal rõhusid treenerid, et kümme minutit tuleb hästi tugevalt vastu panna ja siis läheb kergemaks. Väga kriitiliseks seis teisel poolajal õnneks ei läinud. Nende suur agressiivsus ja kiire mäng tõmbas lõpuks energiast päris tühjaks."

Eesti koondise väravaviskajad: Tarmo Salundi 7, Andris Celminš 7, Raiko Rudissaar 5, Rail Ageni 5, Robert Lõpp 5, Karl Roosna 2, Alvar Tint 2, Henri Hiiend 2, Taavi Tilgre 1