DELFI PARIISIS: Eestlaste meeskond lõpetas Tour de France´i ülikalli pidusöögiga
NetApp-Endura profiklubi taustajõudude hulgas Tour de France´il töötanud mehaanikud Gerd Kodanik ja Risto Usin said kolmenädalase katsumuse lõpus erakordse elamuse osaliseks.
Nimelt korraldas meeskond, mida järgmisel hooajal sama nime all enam ei eksisteeri, enam kui 200-le inimesele pidusöögi. Tähistamist vajasid Tour de France´i debüüt, seniste suursponsorite tänamine jne. Ega sellisel puhul tohi rahaga koonerdada ja ega seda tehtudki.
Piduliku õhtusöögi maksumus ühele inimesele oli 849 eurot! Menüüd ja joogikaarti ei tea, aga kindel see, et kartulit ja kastet rohkearvuliste käikude juures ampsata ei saanud.
Kodanik ja Usin viskasid finišipaigas nalja - peaks tiimi bossi käest hoopis raha välja küsima ja burgeri tiiru tegema. Mis sellest rahast niisama ikka tuulde loopida.