Eriliselt säras Latin täna just rattarajal, kus ta 40 km pikkuse trassi suutis läbida päeva parimat rattaaega tähistava 56 minuti ja 7 sekundiga. Seejuures vaid kolm meest suutsid rattasadulas näidata aega alla 57 minuti. Tugev rattasõit oli ühtlasi ka põhjuseks, miks Latin siirdus 10 kilomeetrisele jooksuetapile koguni liidripositsioonil.

Jooksurajal eestlasel siiski esimeste seas püsimiseks vajalikku kiirust ei jätkunud ning õige pea vajus Latin pingreas juba teise kümnesse. Kergeks ei teinud jooksmist ka võistluspaik ise, mis asus mägedes, merepinnast umbes 1600 m kõrgusel, ning võrdlemisi kõrge +31 kraadine õhutemperatuur.

Parematele enam kui kolme minutiga jooksurajal kaotanud Latin lõpetas võistluse siiski igati korraliku 17. kohaga, läbides olümpiadistantsi ajaga 1:51:14.

Esikohaduellis venelase Vladimir Turbajevski ja ameeriklase Jarrod Shoemakeri vahel väljus seekord MK-etapi võitjana Turbajevski, kelle võiduajana läksid kirja numbrid 1:49:54. Ameeriklane kaotas talle kolme ning kolmandana lõpetanud Igor Poljanski kuue sekundiga. Latinil kogunes võitjale kaotust 2 minutit ja 20 sekundit.

Käimasoleval hooajal on Latin võistelnud Aasias ka juba varasemalt: mais võitis ta Filipiinidel toimunud kontinentaalkarikaetapi ning mõni nädal hiljem oli ta Hiinas MK-etapil 21.