Paf läheb esmalt septembris Laitsesse, et korraldada oma sõpradele Eestist ja Soomest meeleolukas rallipäev - sõidame võidu rallirajal, proovime kardisõidu ja rallimänge ning kinnitame veidi keha. Laitse rallipäeva kiireimad võidavad aga reisi kahele oktoobris Hispaanias toimuvale WRC etapile. Seal kohtume Soome rallisõitja Max Vataneni ja Eesti sõitja Karl Kruuda meeskondadega. Endine maailmameister ja Dakari ralli võitja Ari Vatanen on meile isiklikuks giidiks ning samuti õhtusöögi võõrustaja.

See ülivinge reisipakett on kõik, mida vajad, et koos sõbraga kogeda motospordi nädalavahetust Hispaanias, mis ei unune kunagi.

Kuidas võita Club Pafi reispakett Hispaania WRC etapile?
Selleks, et osaleda loosimises ja võita pääse Laitse ralliparki, pead vastama õigesti meie ennustusmängu küsimusele. Võitja loosime 4. augustil ning Laitse rallipäev toimub 6. septembril. Laitses korraldame 20-le Pafi sõbrale väikese Eesti-Soome maavõistluse, mille parimad võidavad reisi kahele Hispaania WRC etapile (hinnas on sõit, ööbimine ning pääse rallile ning kohtumised rallisõitjatega).


Jaga
Kommentaarid