Delfile teadaolevate andmete põhjal on politseisse tehtud mitu avaldust Poola jalgpallifännide osas. Poznani Lechi pooldajad sõid ja jõid vanalinnas kõhud täis, kuid ei tahtnud maksta arve eest. Lisaks paistsid nad silma agressiivse käitumisega.

Vanalinnas võis täna näha tavapärasest märksa suuremat politseiüksuse kohalolu. Tegutsemas oli nii patrullpolitseinikke kui ka politsei kiirreageerijaid.

Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroo vanempressiesindaja Ilmar Kahro sõnul on tänase päeva jooksul viidud politseijaoskonda 11 inimest, kellest mõne suhtes tuli kasutada jõudu.

Neist 7 puhul alustati menetlust politseiniku käsu eiramist käsitleva paragrahvi alusel ning 4 osas politseinikule füüsilist vastuhakku käsitleva paragrahvi osas.

Enamikul kinnipeetutest olid kaasas hambakaitsmed ning mõnel ka võitluskindad. Kinni peetud poolakatel jääb tänaõhtune mäng nägemata ning enne hommikut neid ilmselt vabaks ei lasta.

Kahro sõnas Delfile, et restoranide ettekandjad võivad kahtluse korral küsida ettemaksu. "Kui vähegi on kahtlusi isikute suhtes, võib ettekandja küsida ettemaksu," ütles Kahro. Lisaks tuleb loomulikult politseile helistada, kui märgatakse fännide algatatud korrarikkumist.

Vahetult enne mängu algust suundus politseieskordiga fännirongkäik vanalinnast Kadrioru staadioni poole.