Naiste Golfi Euroopa Meistrivõistlustele on tulemas 140 golfarit 24 riigist, nende hulgas osaleb ka viis eestlannat: Merlin Palm, Annika Meos, Mari Hütsi, Liis Kuuli ja Alice Andressoo. Eesti naiskonna treeneri Enrico Villo sõnul on praegusel hetkel rõhk eelkõige strateegia kokkupanekul ning tehnika lihvimine on pigem teisejärguline. “Keskendume lähimängule ning raja läbimängimisele, et koduväljaku eeliseid maksimaalselt enda kasuks pöörata. Tehnikas ei ole praegu enam mõistlik muudatusi teha.”

Treeningud toimuvad nii kogu naiskonnaga koos kui ka personaalselt igaühega. “Kord nädalas käime kõik koos rajal mängimas ja analüüsime rajal toimunud löögid läbi. Lisaks osalevad naiskonnaliikmed erinevatel kohalikel võistlustel, mis aitavad võistlustunnetust hoida,” ütles Villo.

Treener on naiskonnale pannud kõrge eesmärgi. “Eesmärk oleks täidetud, kui keegi viiest mängiks kõik ringid alla 80 löögi. Kahe mängija puhul on see täiesti reaalne ning jääb vaid üle loota, et võistlusnärv vastu peab.”

23.–26. juulini Jõelähtme golfiväljakul (Estonian Golf & Country Club’is) toimuvaid Golfi Euroopa Meistrivõistlusi naistele saavad kõik soovijad tasuta vaatama minna.