"See oli fantastiline atmosfäär, mis seal valitses - nägite seda ilmselt ka televiisorist. Argentiinlased, keda oli staadionil väga palju, üritasid luua väga positiivset atmosfääri ja ülejäänud inimesed ergutasid kõik Saksamaad, kuna Argentina on kohalike suur rivaal. See tegi õhkkonna väga huvitavaks ja eriliseks," kirjeldas Pehrsson, kes nimetas kogu etendust parimaks, mida ta oma silmaga suurtel staadionitel näinud.

"Jah, loomulikult oli see parim, mida ma kunagi näinud olen. Olen küll näinud mõndasid mänge Euroopas, aga arvestades mängu väärtust - et tegu on MM-i finaaliga, mis mängitakse Rios - ning arvestades kõiki neid positiivseid emotsioone enne mängu... Ütleksin, et see oli kõik väga eriline."

"Ootasin rohkem Argentina võitu, sest tahtsin näha, mida 100 000 Argentina inimest Rios suudavad teha. Nende pidutsemist, laulmist ja tantsimist oleks olnud fantastiline vaadata. Sakslaste võidu korral oli õhtu siin palju vaiksem," rääkis Pehrsson.

Samuti arvas Eesti koondise loots, et väravavõimalusi vaagides vääris Lõuna-Ameerika meeskond võitu rohkem.

"Väravavõimalusi arvestades vääris Argentina võitu rohkem. Neil oli enam sajaprotsendilisi võimalusi. Aga kui kogu turniiri vaadata ja viisi, kuidas Saksamaa viimased 20 normaalaja minutit ja lisaaega mängis, tundus, et Saksamaa oli tugevam ja füüsiliselt paremas vormis, mis oli ilmselt tingitud ühest lisa puhkepäevast. Nad hoidsid ka palli rohkem ja panid argentiinlased kõvasti jooksma. Sellest vaatepunktist vääris jällegi Saksamaa võitu rohkem. Oleks võinud nii ja naa minna. Oleneb, kust poolt vaadata."

Nagu suur osa maailma meediast, ei ole ka Pehrsson nõus FIFA valikuga tunnistada turniiri parimaks mängijaks Lionel Messi. "Ei. Ma ei arva, et ta seda vääris. Ta oli küll hea ja kindlasti üks kandidaatidest, aga selle tiitli pälvimiseks mitte nii eriline. Mina oleksin selle auhinna andnud Thomas Müllerile või Manuel Neuerile, sest nemad kahekesi aitasid Saksamaa MM-i võiduni," sõnas Pehrsson.