"Ma arvan, et toetajad jagunevad kolmeks. Ühed on natuke Euroopa vastu ja tahavad karikat näha selle mandri peal siin, teine grupp oleks need, kellele ei mahu pähe, et Argentina võiks Maracanal võita ja kolmas grupp need, kes toetavad Saksamaad," rääkis Kulo tänases Delfi Jalkastuudios Skype'i vahendusel.

Sakslastele jagub Brasiilias toetajaid kahel põhjusel: esiteks meenutab nende koondise teine särk kohaliku klubi Flamengo mänguvormi ja teiseks on nad brasiillastesse suhtunud kogu turniiri jooksul äärmiselt lugupidavalt.

"Ma ei tea, kas neil on olnud kõva PR-meeskond, aga kõik fotod ja nende avaldused on olnud Brasiilia kohta niivõrd positiivsed. Isegi pärast mängu (poolfinaali, 7:1 - toim) oli nende suhtumine Brasiilia inimeste ja meeskonna kohta väga-väga positiivne. Saksamaa on siin võitnud väga palju toetajaid," rääkis Kulo.

Enda meeskonnas on kohalikud pärast hirmsat sauna ja eilset pronksimängu mõistagi pettunud.

"Eks see mäng Saksamaa vastu ole võrdeline rahvusliku katastroofiga. Seda mängu mäletab iga brasiillane elu lõpuni - kus nad olid või mis nad sellel momendil tegid. Eilsest mängust oodati mingit tõestust, et koondis ei ole nii hullus seisus, aga seda ei tulnud. See on suht masendav, milline arvamus selle meeskonna kohta praegu levib," kirjeldas Kulo.