Brasiilia jäi kodusel MM-il neljandaks. Poolfinaalis saadi häbistav 1:7 kaotus Saksamaalt ning pronksimängus jäädi 0:3 alla Hollandile.

"Selle peab otsustama alaliidu president," vastas Scolari oma tulevikku puudutavale küsimusele mängujärgsel pressikonverentsil. "Peame presidendile raporti koostama ja seletama, mis juhtus. Tema analüüsib seda ja elu läheb edasi."

Veel reedel ütles Brasiilia jalgpalliliidu president Marco Polo Del Nero, et Scolari peaks oma ametipostile jääma, kuna ta tegi 19 kuu jooksul meeskonnaga head tööd.

Scolari ütles, et tal pole kaotuse pärast Hollandile mängijatele ühtegi etteheidet ning õhutas Brasiilia rahvast positiivselt mõtlema.

"Oleme 1:7 kaotusest juba nii palju rääkinud. Ma tean, et see oli meie ajaloo halvim kaotus, kuid me peame vaatama ka positiivseid asju. Seda generatsiooni tuleks vaadata ka kui generatsiooni, kes alustab ettevalmistusi 2018. aastaks kui üks neljast parimast meeskonnast maailmas," rääkis Scolari. "Me peame sundima ennast edasi minema ja olema optimistlikud."