Rahvusvaheline Jalgpalliliidu käive on käesoleva jalgpalli MM-iga 4,5 miljardit dollarit. Kasumist 400 miljonit jaotatakse 32 osalenud koondiste alaliitude vahel.

Finaali võitja pistab taskusse 35 miljonit dollarit ehk viis enam, kui Hispaania neli aastat tagasi. Teise koha saava koondise alaliidu kukruke täieneb 25 miljoni dollari võrra. Kolmas koht saab 22 ja neljas 20 miljonit dollarit.

Kuidas alaliidud oma raha mängijatega jaotavad, on igaühe enda otsustada. Saksamaa jalgpalliliit lubas möödunud aastal kõigile osalevatele mängijatele tasuda 300 000 eurot (408 000 dollarit).

Kõigile ülejäänud koondistele, kes poolfinaali ei jõudnud, makstakse auhinnaraha 2010. aasta MM-i arvestuse järgi.

Veerandfinalistid saavad 14 miljonit dollarit, kaheksandikfinaalis välja langenud 9 ning alagrupimeeskonnad 8 miljonit dollarit.

Lisaks maksis FIFA kõigile osalevatele alaliitudele 1,5 miljonit dollarit ettemaksu MM-iks valmistumiseks.

FIFA-lt saavad MM-i järel ka raha kõik klubid, kelle ridadesse 736 mängijat igapäevaselt kuuluvad. FIFA on kõrvale pannud selleks 70 miljonit dollarit ehk iga klubi teenib mängija pealt 2800 dollarit päevas, mil mängumees on MM-iga hõivatud olnud. Raha jagatakse mängija hetke-leivaisa ning iga klubi vahel, kelle ridadesse ta viimase kahe aasta jooksul, alates kvalifikatsiooniturniirist on kuulunud.