"Proovisime teha, mida suutsime. Tegime seda, mida pidasime õigeks ning kaotasime meeskonnale, kes lõi neli suurepärast väravat," lausus Scolari. "Tahan, et inimesed meile selle kaotuse andeks annaks. Mul on kahju, et me ei jõudnud finaali. See oli kohutav, katastroofiline kaotus. Brasiilia läbi aegade halvim kaotus. Kuid peame sellega leppima."

"Kes on süüdi? Kes vastutas meeskonna koosseisu eest? Mina olen! See on minu süü! Minu mängijad ütlevad Teile, et kogu meeskond on selle katastroofi pärast süüdi. Kuid kes valis taktika? Mina! Mina olen süüdi," lausus Scolari kindlameelselt.

"Kaotasime 28 mängu jooksul alles kolmandat korda. Tegemist oli minu elu halvima päevaga jalgpallis. Aga elu läheb edasi. Mind mäletatakse nüüdsest 1:7 kaotuse pärast Saksamaale, see oli Brasiilia läbi aegade suurim kaotus - kuid ma teadsin, millega riskin, kui selle töökoha vastu võtsin," ei halastanud Scolari endale.

Peatreener ei leidnud, et vigastatud Neymari mitteosalemine lõpptulemust mõjutas. Pigem mõjutas seda kaitsemängija Thiago Silva puudumine. "Ka Saksamaa mängijad imestasid, kuidas see juhtuda sai. Olime šokis," lisas Scolari.