“Kampaania “Saada staar staadionile!” on kujunenud Eestis toredaks traditsiooniks, mis on viinud FIFA meistrivõistustele juba neli Eesti last. Meil on hea meel, et viienda Eesti lapsena pääseb jalgpalli meistrivõistlustele just Lukas – kuna ta on tulihingeline jalgpallifänn ja käib juba lasteaias olles jalgpallitrennis, on Eesti MM-il igati väärikalt esindatud,” kinnitas Marius Stonkus, McDonald’s Baltikumi turundusjuht.

Lukas ei tea veel, kelle käe kõrval ta homme staadionile jalutab. Teda Brasiilias saatev isa Armas Elo lootis, et poolfinaali jõuavad just Holland ja Argentiina, nii ka juhtus. „Kui Lukas saadaks platsile Messit või Robbenit, oleks see muidugi jackpot. Pöialt hoiame me aga ennekõike eurooplastele,” tunnistas Armas.

Hollandi ja Argentiina poolfinaalmäng, enne mida astub staadionile ka väike Lukas, toimub Brasiilia jalgpalli sünnilinnas, São Paulos 9. juulil Eesti aja järgi kell 23.00. Lukasele saab kaasa elada ka McDonald’s Facebooki lehe vahendusel http://www.facebook.com/mcdonalds.estonia