Parima tulemuse saavutas Eesti 60+ meeskond, kes jõudis EM-il finaali. Seekordne hõbemedal on läbi aegade Eesti parima tulemuse kodamine FIMBA Euroopa meistrivõitlustel. Naised 50+ said 4. koha, naised 40+ jõudsid 5. kohale ning mehed 65+ jäid jagama 7. kohta.

Eesti 60+ meeskonnal finaalkohtumiseks Venemaa I võistkonnaga (Moskva CSKA) häälestusest nappis ning kõrgete tiitlitega endiste Euroopa tippmängijate vastu ei suudetud oma parimat mängu näidata. Venelaste jaoks oli suur võit tähtis. Nad hoidsid oma staarmängijaid väljakul kohtumise lõpuni ning võitsid finaali 64:44.

Kalev/Eesti meeste 60+ võistkonda kuuluvad Eesti esindusvõistkonna endised teenekad mängijad Rašid Abeljanov ja Viktor Viktorov. Olulise panuse meeskonna edusse andsid veel Tõnu Tomson, Igor Orlov, Lembit Rebane, Valeri Pavlov ja Ivar Raig. Võistkonda kuulusid veel Leho Lugna, Ürgo Schvede, Urmas Lepik, Sergei Solovjav ja Indrek Küttis. Treenerina juhendas Ostravas võistkonda vanameister Priit Tomson. Eestis aitasid meeskonna treeninguid läbi viia Gunnar Dudkin ja Anatoli Krikun.

Ülemaailmse veteran- ja harrastuskorvpallurite föderatsiooni (FIMBA) 13. maailmamängud toimuvad 20.-30. augustini 2015 Orlandos.