"Meil oli penalti [mida ei antud] Itaalia vastu, meil oli penalti [mida ei antud] Kreeka vastu ja meil oli kaks penaltit [mida ei antud] Hollandi vastu. Seetõttu julgen öelda, et kohtunike töö pole olnud väga heal tasemel," rääkis Pinto pressikonverentsil.

Pinto arvates pidanuks kohtunikud penalti määrama vähemalt olukorras, kus Bruno Martins Indi tegi teisel poolajal vea Joel Campbelli vastu.

"Ma usun, et paljud nõustuvad minuga. Vigu on olnud palju. Vigu, mida ei oleks tohtinud läbi lasta. FIFA peaks kõige sellega tegelema. Austan kõiki MMil olnud vilemehi, kuid kahjuks pean ütlema, et suuri vigu on tehtud palju," sõnas peatreener.

Lisaks kohtunike sarjamisele kiitis Pinto pressikonverentsil oma mängijaid.

"Kokkuvõttes oleme väga uhked oma turniiri üle. Ütlesin mängijatele, et kogu meie rahvas on nende üle uhke. Tulime MMile, et mängida selliste suurte jalgpalliriikide nagu Itaalia, Inglismaa ja Uruguay vastu ning saime sellega suurepäraselt hakkama. Meie Keylor Navas on aga selgelt selle turniiri parim väravavaht."

Jalgpalli MMil on konkurentsi jäänud veel neli meeskonda. Poolfinaalides lähevad vastamisi Argentina-Holland ja Saksamaa-Brasiilia.