2014 DFDS Järvejooksude sarja teisele jooksule, 10,7 km pikkusele 33.jooksule ümber Pühajärve on oodatud kõik jooksusõbrad. Lisaks jooksjatele on oodatud ka kepikõndijad, sest ring ümber Pühajärve sobib ideaalselt ka kõndimiseks. Lõpetajataid ootab finišis medal, Tere jogurt ja Saku jook.

Kell 11 on kõik väikesed jooksusõbrad oodatud Pühajärve Puhkekeskuse pargis toimuvatele Mumuu lastejooksudele. Lapsed saavad end kirja panna enne starti ja osalemine lastele on tasuta. Kõiki lastejooksudel osalejaid premeeritakse Tere kohukese ja VivaFresh joogiga. Lastele on lustiks kohal ka Skypargi batuut.
Peapretendedid esikohale on eelmise aasta Pühajärve jooksu võitja Sergei Tšerepannikov ja eelmisel nädalavahetusel 10000 m Eesti meistriks jooksnud Evelin Talts. Lisaks Eesti parimatele jooksjatele on starti oodata ka Eesti suusa- ja laskesuusakoondiste liikmeid, kelledest Raido Ränkel ja Kauri Kõiv on suvistel jooksuvõistlustel näidanud vägagi head minekut.
Jooksupäeval toimub Pühajärve Puhkekeskuse pargis ka Öko- ja loodustoodete laat, kus on võimalik degusteerida ja osta mahetoitu.
Info ja registreerimine www.stamina.ee/jarvejooks

Pühapäeval toimuval Suple, Sõtku, Sörgi rahvatriatlonide sarja kuuluval Pühajärve pargtriatlonil tuleb ujuda 150 m, sõita rattaga 9 km ja joosta 3 km. Pühajärv ja Puhkekeskuse park on end triatlonisõpradele juba mitmekordselt tõestanud ja pargitriatloni distants on sobivalt mõõdukas, et kõik soovijad saaksid kaunil suvepäeval kasvõi esimest korda elus triatloni proovida.
Info ja registreerimine www.stamina.ee/triatlon

Sel aastal selgitatakse ka mitmekülgsemad spordisõbrad, sest ümber Pühajärve jooksul ja Pühajärve pargitriatlonil osalejate vahel selgitatakse ka koondarvestus. Seega tasub jooksu- ja triatlonisõpradel Pühajärve sportlikul nädalavahetusel osaleda mõlemal võistlusel ning naiste ja meeste 3 paremat saavad ka auhinnatud.