Vastuse saavad küsimused, nagu näiteks milline meeskond on enim/vähim mängijaid kasutanud või millise meeskonna mängijad on olnud kõige vähemefektiivsed ja teised.

Milline meeskond on kasutanud enim/vähim mängijaid?

Alagrupifaasis välja kukkunud Hispaania kasutas MM-il 22 erinevat mängumeest 23 võimalikust. Ainuke mängumees, kes kõiki kohtumisi pingilt jälgis, oli väravavaht David De Gea. Hispaania järel tuleb Kolumbia, kes on kasutanud 21 mängumeest. Vähim mängijaid on kasutanud Iraan - 15.

Enim duelle pidanud mängumehed

Tšiili ründeäss Alexis Sanchez jõudis osaleda 104 duellis ning võitis neist 46 (mis on parim tulemus). Ühtlasi on 58 kaotatud duelli samuti suurim number kategoorias.

Enim tõrjeid teinud väravavahid

Kaheksandikfinaalis Belgia vastu MM-i rekordi, 16 tõrjet teinud USA väravavaht Tim Howard tõusis mängu järel enim tõrjeid teinud puurilukuks MM-il. 

Kõige ebaefektiivsemad mängumehed

Hulk (Brasiilia), Emmanuel Emenike and Ogenyi Onaz (mõlemad Nigeeria) pole MM-il kirja saanud ühtegi väravat, kuigi on peale löönud 11 korda. Tabelis on mängumehed, kes on enim peale löönud, kuid seni mitte kordagi tabanud.

Meeskonnad, kes on enim väravaraamistikku (posti, latti) tabanud. 14 meeskonda pole raamistikule üldse pihta saanud (ehk löönud kas sisse või mööda).