Heati huviorbiidis olid nii poolakast keskmängija Marcin Gortat kui ka Toronto Raptorsi mängujuht Kyle Lowry. Kui esimene pikendas kodumeeskonna Washington Wizardsiga lepingut teisipäeval (5 aastat, 60 miljonit dollarit), siis Lowry tegi seda läinud ööl, kirjutades alla nelja-aastasele ja 48 miljoni dollari suurusele kontrahtile.

Lowry tõusis möödunud hooajal idakonverentsi üheks paremaks mängujuhiks, tuues keskmiselt 17,9 punkti ja 7,4 söötu mängus. Heat'i mänedžer Pat Riley üritas Lowryga viimastel päevadel kontakti saada, kuid konkreetset pakkumist mehele teha ei jõudnud.

Heat'i plaan on anda LeBron Jamesile maksimumleping (üle 120 miljoni dollari kuue aasta peale) ning Boshile ja Wade'ile viie-aastane leping 75 miljoni dollari suurusjärgus. Nii teeniksid Bosh ja Wade järgmisel aastal 11-12 miljonit dollarit, mis jätaks meeskonnale võimaluse pakkuda neljandale mängumehele kuni 10 miljoni dollarilist aastapalka.

Kuuldavasti on meeskonnaga läbirääkimisi pidanud Los Angeles Lakersi ääremängija Pau Gasol. Silmapiiril on veel keskmängijad Greg Monroe ja Spencer Hawes.