Meeste U23 vanuseklassis lähevad grupisõidurajale Oskar Nisu, Mihkel Räim, Timmo Jeret, Endrik Puntso, Aksel Nõmmela, Martin Laas ja Silver Mäoma. Tõsi, Mäoma osalemine on väikese küsimärgi all, kuid koondise peatreener Toivo Suvi hetkel ikkagi arvestab 7-liikmelise meeskonnaga.

Eesti meistrivõistlustel nii grupisõidus kui eraldistardis medali saanud Nisu ja Jeret lähevad joonele ka eraldistardis.

Meesjuuniorid asuvad kastaneid tulest tooma 6-liikmelise tiimiga, kuhu koondise peatreeneri valikul kuuluvad Ekke-Kaur Vosman, Kristo Enn Vaga, Karl-Arnold Vendelin, Norman Vahtra, Janar Juss ja Karl Patrick Lauk. Neist Vaga, Vahtra ja Vosman osalevad ka temposõidus.

Meesjuuniorid teevad koondisega EM-i eel veel kontrollstardi Luksemburgis, kus osaletakse UCI Rahvuste karika jõuproovil. Tegemist on kahepäevase velotuuriga, mille toimumise kuupäevadeks 5.-6. juuli.

Naisjuuniore läheb EM-il stardijoonele kolm ja nemad teevad kaasa täisprogrammi. Nii eraldistardis kui grupisõidus osalevad Kärolin Varblane, Kelly Kalm ning Mari-Liis Mõttus.