"Lõppkokkuvõttes saab öelda, et oli hea ralli ja meie jaoks töötas kõik korralikult. Kindlasti ei sõitnud me siin maksimumi peal, sest alates laupäevast oli meeskonna jaoks oluline, et mõlemad autod tuleks finišisse ja sisuliselt siis enam võidusõitu polnud. Õnneks saime hea rütmi ja rahulikuma tempoga sõites ja meie jaoks oli oluline, et saime ralli läbida probleemideta ja koostöö Raigoga oli hea. Sellist positiivset tulemust oli meile vaja ja selle pealt on hea edasi minna," rääkis enam kui poolteise minutiga soomlasti Jari Ketomaad edestanud Tänak peale Poola rallit pressiteenistuse vahendusel.

Tänaku ja Raigo Mõlderi hooaeg jätkub 17.-19. juulil sõidetava auto24 Rally Estoniaga, mis on FIA ERC ehk Euroopa meistrivõistluste etapiks.

"Ootan Rally Estoniat juba suure huviga, sest kodus on alati hea sõita, lisaks pole ma Rally Estonial ammu sõitnud," ütles Tänak.

Järgmine MM-ralli on Eesti esitiimi jaoks 31. juulist kuni 3. augustini sõidetav Soome MM-ralli. Mõlemal rallil stardivad Tänak ja Mõlder Ford Fiesta R5 autoga.