Tšiilil on Webbi vilepartiist halvad mälestused ning kõikvõimalik tasanditel on sellest ka avalikkusele mõista antud. Näiteks Tšiili koondise tähtründaja Alexis Sanchez sõnas mängu eel meediale: "Arvan, et Brasiilia koondisel on MM-i parim kaitse. Neil on kõvasti kvaliteeti ja olen tõeliselt rõõmus Neymari ning Brasiiliaga kohtuma. Minu ainsaks mureks on kohtunik."

Tšiili meedia on kohtumise eel samalaadsetest kahtlustest ja kõhklustest "üle ujutatud" ning brasiillased tunnevad end solvatuna. Brasiilia koondise esindaja Rodrigo Paiva põrutas otse: "Sedalaadi kahtlustused väljendavad lugupidamatust. Me ei vaja kohtuniku abi, et matši võita. Te peaksite Brasiilia koondist ja rahvast rohkem austama. Selline vandenõuteooria on naeruväärne."

Otsus Webb taaskord Brasiilia - Tšiili vastasseisul väljakukohtunikuks määrata on siiski kummaline. Pole raske arvata, et sellised kokkusattumised võetakse meedias kondina hambusse ja sülge pritsides näritakse konti mõnuga. Või ei ole FIFA-l tasemel kohtunikke väga võtta?

Brasiilia - Tšiili kohtumine algab täna Belo Horizontes Eesti aja järgi kell 19. Delfi vahendab kohtumist tekstipõhise otseülekandena.