Kohtumine lõppes seisul 1:1. Brasiilia võitis penaltiseeria 3:2 ning viimase ja otsustava tabamuse tõi kodupubliku ees mänginud Neymar. Kahel korral Brasiilia väravavaht Julio Cesar tõrjus, otsustava löögi lõi Jara posti.

Normaalaeg

Brasiillaste jaoks algas kohtumine hästi. Nad lõid mitmeid ohtlikke olukordi ning suutsid 18. minutil juhtima minna, kui David Luiz koos kaitsemängija suure abiga Neymari antud nurgalöögi Tšiili väravasse suunas.

Tšiili ei olnud kohtumises aga mingis mõttes kehvem pool ega näidanud sugugi halvemat mängu. Samm-sammult tasakaalustati platsil toimub ning juba 32. minutiks oli seis viigis, kui staarründaja Alexis Sanchez karistusalas üksinda jäeti ning pall brasiillaste väravapostide vahele lendas.

Väiksemaid ja suuremaid võimalusi tuli terve kohtumise käigus mõlemale poolele veel. Kahel korral sai äärmiselt ohtlikult peaga löögile Neymar, kuid korra lendas pall üle, teisel korral tõrjus selle Claudio Bravo. Suurepärane võimalus oli teisel poolajal ka Tšiilil, kuid Charles Aranguizi superlöögi kaitses Julio Cesar.

Pall käis korra ka Tšiili väravavõrgus, kui Hulk pika söödu kerge puudutusega selle karistusalast sinna saatis. Kohtunik Howard Webb näitas aga ründajale kollast kaarti, kuna viimane võttis palli omaks käega ja värav seetõttu loomulikult ei lugenud.

Lisaaeg:

Lisaaega kontrollis peamiselt Brasiilia, kuid suurepäraseid võimalusi luua ei suudetud. Viimased minutid tiirles pall peamiselt Tšiili karistusala ümber, kuid kaitsjad olid kindlad ning palju ruumi ega õhku vastastele ei antud. Lisaaja parim võimalus tuli hoopis Tšiilil, kui viimasel minutil Mauricio Pinilla mõne meetri kauguselt löögile sai. Pall lendas aga latti ning lõppkokkuvõttes võib öelda, et väravaraam päästis oligi Brasiilia õnneliku lõpu tagajaks.