Avapoolaja parim võimalus kuulus Belgiale, kui Dries Mertens sai lähedalt löögile, aga ei suutnud seda ära kasutada. Lõuna-Korea sai samuti korra väravale väga lähedale, aga joone pealt suudeti puhastada.

Esimesel poolajal oli pigem väga otsiv mäng ning kindlat favoriiti ei joonistunud. Punane kaart lisas teise poolaja algusesse põnevust, sest Lõuna-Koreal tekkis hea võimalus arvulise ülekaalu näol, kuid samas võis tekkida ruumi Belgia ohtlikele kontrarünnakutele.

Teine poolaeg haaraski Lõuna-Korea initsiatiivi, aga Belgia kaitse seisis hästi ja kontrarünnakutega näidati, et ka vähemuses on võimalik hea esitus teha. Kui pall jõudis ette, siis oodati meeskond järele. Belgia suutis ka ise söötu lükata ja pani Lõuna-Korea kaitsetööd tegema.

Individuaalselt paistis teisel poolajal hästi silma Divock Origi, kes hoidis palli ja leidis vaba mehe. Ka väravaolukorras mängis ta suurt rolli - tema löögist tagasipõrkunud palli suutis ära lüüa Jan Vertonghen, kes oli õigel ajal õiges kohas.

Otsast lõpuni oli võrdne mäng, kuid Belgia ärkas pärast punast kaarti. Samuti oli belglastel õnne, et Lõuna-Korea mõned võimalused löömata jättis.

Julgen väita, et Belgia on favoriit ka USA vastu, kes siiamaani mulle väga erilist muljet pole jätnud. Belgia võib jõuda turniiril väga kaugele ja ei üllatuks, kui isegi poolfinaali.