Kanepi alistas seitsmenda paigutusega serblanna avaringis tunni ja 10 minutiga 6:3, 6:2, näidates seejuures eriti head teisel servil võidetud puntkide protsenti - 64 Jankovići 28 vastu. Kanepi kostitas vastast nelja serviässaga, lastes endale lüüa vaid ühe.

“Mulle tuli endalegi üllatusena, et suutsin algusest lõpuni nii hästi mängida, just seetõttu, et viimasel ajal ei ole mul head hoogu olnud. Favoriidipinge oli ikkagi vastasel ja ilma võiduootusteta ma kõige paremini mängingi," lausus viimasel kolmel turniiril avaringis langenud Kanepi oma kodulehel.

Eilne matš toimus ssamal väljakul, kus Kanepi eelmisel aastal teise ringi maratonmatšis sakslannat Angelique Kerberit (samuti toona 7. asetus) lõi, olles teise seti kiire lõppmängu võitnud lootusetuna näivast 1:5 kaotusseisust. Kanepi võidunumbrid olid siis 3:6, 7:6 (8:6), 6:3.

"Kui mu serv töötab nagu täna, siis sobib muru mu mängustiiliga hästi. Seal ei ole mingeid vahelööke, kui pall on vähegi ees, tuleb kohe üritada rünnata ja vastast liikuma panna. Mulle sobis ka väljak nr 2 väga hästi. Eelmisel aastal võitsin seal Kerberit ja sinna oli hea tunne uuesti mängima minna. Mulle meeldib kui paljud inimesed mängu vaatavad, siis on selline hea võistluse tunne," lisas Eesti esireket.

Järgmises ringis ootab Kanepit kasahhitar Jaroslava Švedova (WTA 52.). See matš peetakse ilmselt neljapäeval.

Täna tuleb Kanepi Londonis väljakule paarismängus, kus tema paariliseks on USA-d esindav Anna Tatišvili ning vastaseks šveitslanna Belinda Bencic ja bulgaarlanna Tsvetlana Pironkova. Mäng peetakse 4. väljaku kolmanda kohtumisena. Artikli valmimise hetkeks oli seal käsil alles esimese mängu (meespaarismäng) esimene sett. Sellele järgneb naisüksikmäng, kus eile jõuti ära pidada esimene sett.