Enne mängu ei osanudki arvata, kumb on favoriit, võis eeldada, et tuleb tasavägine mäng. Aga tuli hoopis välja, et Alžeeria üllatas kõiki ja natuke iseennastki, nad lõid korealasi agresiivsusega, sest hakkasid kohe algusest peale oma mängu peale suruma. Alžeerial oli väga selge ja hea taktikaline plaan.

Lõuna-Korea jällegi võttis hoopis teise taktika: hoiame alguses tagasi ja pärast paneme juurde. Tegelikult on kogu MM-finaalturniir aga näidanud, et midagi tagasi ei saa hoida – see ei toimi, tegutseda tuleb kohe.

Et Alžeeria kohe juhtohjad haaras ja väravad kirja sai, oli puhas treeneri taktikaline võit. Tasemelt ei olnudki Alžeeria üle, aga ettevalmistus ja taktikaline plaan töötas ideaalselt, vähemalt esimesel poolajal.

Mäng pakkus alžeerlastelt suurepäraseid sooritusi – täpseid ja värava peale antud pikki palle oli väga palju. Isegi klassikalises mõistes tippmeeskonnad pole nii täpseid ja mõõdetuid sööte suutnud tihti pakkuda. Üldine arvamus on ehk selline, et taolist mängu on oodata vaid suurelt nagu Brasiilialt, Hollandilt ja Saksamaalt, aga ei, tuleb välja, et ka eeldatavalt nõrgemad suudavad väga head mängu näidata, kui neile ruumi pakkuda.