Ta võitis Jõelähtme rattamaratoni, edestades lähimat rivaali, Cofidise proffi Gert Jõeäärt tervelt 4 minuti ja 29 sekundiga. Tegemist Põhja-Eesti pikima üheringilise maastikurattavõistlusega, kus distantsi pikkuseks 85 kilomeetrit. Maasikmetsa võiduaeg 3:47.59.

Üldarvestuse kolmas oli Taavi Selder, neljas Erki Kukk, viies Margus Sirvel ja kuues Joonas Maanurm. Naistest võidutses Inge Kool, kes absoluutarvestuses sai 45. koha. Pika distantsi lõpetas 109 osalejat.

Jõelähtme valla suurürituste nimistusse kuuluv Jõelähtme rattamaraton on saanud traditsiooniks ja toimus sel aastal juba kaheksandat korda. Ebatraditsiooniliselt toimus seekordne maratonipäev heitliku aprilli asemel hoopis juuni keskel. Uus oli ka stardi-finišiala asukoht – Jägala-Joa küla laagriplatsil.

Jõelähtme rattamaraton on mõeldud eelkõige sportlike eluviiside propageerimiseks juba lapsepõlvest. Päev värskes õhus heade kaaslaste seltsis ja eneseületused rajal on lihtsalt boonuseks. Jõelähtme rattamaratoni korraldab Jõelähtme matka ja rattaklubi „Jõelähtme Singel“. Rattamaratoni toimumisele aitavad kaasa mitmed toetajad ja vabatahtlikud.