Quadracerite ja ATV-de sõidus läks starti neli eestlast, Siim Vaide (RedMoto Honda Racing) ja Taavi Raadik (Paikuse motoklubi) quadidel ning Motohai klubi sõitjad Kalev Kõivsaar ja Lennart Kiivit ATV-del. Üldarvestuses ja ka quadidel võttis Vaide, kes tõusis liidriks esimese ringi teises pooles. Teisena lõpetanud Balti meistrivõistluste liider lätlane Janis Arbidans jäi Vaidele alla 1 minuti ja 47 sekundiga. Kolmas olnud leedulane Arunas Sipavičius ja ülejäänud konkurendid kaotasid Vaidele juba ringi või enamaga. Raadik lõpetas seitsmendana ja sai sama koha ka quadide arvestuses.

"Rada oli oodatust raskem, sest seal oli palju kurve ja erinevaid tehnilisi elemente. Stardikurvi jõudsin viiendana, aga esimese ringi lõpuks suutsin ennast siiski liidriks võidelda ja vahe teisena sõitnud leedulase Darius Lukšaga oli umbes 20 sekundit. Lukša, kes tundis rada ja hüppeid hästi, sõitis kohati krossiraja lõiku kiiremini, kui mina. Seega kaotas ta mulle ühe ringi peal 5-10 sekundit. Kahjuks oli tal sõidu keskel probleeme quadi tagumise amordiga ja ta pidi katkestama. Tema asemel asus mind jälitama Arbidans, kes väga ohtlikuks ei saanud, kuna vahe oli piisavalt suur ja jätkasin ühtlase tempoga. Tehnika töötas ka väga hästi ja mingeid probleeme ei olnud. Kokku sõitsime Arbidansiga ainsana 12 ringi," rääkis meistrivõistlustel Raadiku (52 p) ette teiseks tõusnud Vaide (59 p). Juhib endiselt Arbidans 72 punktiga.

Kõivsaar oli rajal kiireim ATV-sõitja edestades ka suurema mootoriga võistelnud konkurente ja võitis ATV kuni 750cc klassis, Kiivit oli samas arvestuses teine. Kiivit on meistrivõistluste liider 69 punktiga edestades Kõivsaart 9 ja Kaunasest puudunud Tanel Veerpalu 20 punktiga.

Soolodest lõpetas esimese eestlasena Pärnu motoklubi sõitja Peeter Volotkin, kes oli üldarvestuses 9-s ja E2 klassis neljas. Paikuse motoklubi sõitjatest olid Jüri Koger 43-s (Enduro 9-s) ja Toivo Nikopensius 46-s (Seeniorite 3.). Madis Pool (Pärnu MC) lõpetas sõidu 63-ndana ja Veteranide arvestuses kolmandana. Marek Künnapas (SK Energia Narva) ületas lõpujoone 56-ndal kohal ja võitis 85cc klassis.

Künnapas jätkab peale nelja etappi 85cc klassi liidrina, Nikopensius on Seeniorite tabelis 2., Pool Veteranide 3., Volotkin E2 5. ja Koger Enduro 6-s.

Klubide arvestuses saavutas Paikuse motoklubi koosseisus Nikopensius, Koger ja Raadik seitsmenda koha.

Järgmine Balti meistrivõistluste etapp sõidetakse 30. augustil Leedus Rokiškises.