Viimasel võistluspäeval valitses taas keerutav maatuul, mis päeva alguses puhus kiirusega 7-8 m/s, kuid hiljem vaikis mõnevõrra, kuni kiiruseni 4 m/s. Vihm purjetajaid täna õnneks ei kimbutanud ning Pärnu lahe kohal säras kaunis päike. Täna peeti kolm võistlussõitu, seega sai kolmepäevase seeria kestel kokku kirja kaheksa sõitu.

RS Feva klassis tulid esimeseks Markus Lilienthal ja Uko Tiidemann (Rein Ottosoni Purjespordikool). Poodiumi teisele astmele astuvad Madis ja Martin Mik (Tallinna Jahtklubi). Kolmanda tulemuse sõitsid välja Erik Iida ja Aleksander Mustasaar (ROPK). Tüdrukute arvestuses olid edukaimad Mari-Ann Raud ja Johanna Poksi (TJK), järgnemas Liis Annus ja Liisi-Mari Nurmetalo (ROPK) ning Helen Ausman ja Helen Pais (ESS Kalev Jahtklubi). Nooremate, alla 14 aastaste seas olid kõige tublimad Daniel ja Jaagup Rüütel (Saaremaa Merispordi Selts). Selles arvestuses said teise koha Mattias Andres Sooniste ja Karla Luhar (Pärnu Jahtklubi) ning kolmanda Veronika Kuvatova ja Reti Safin (Sailracing Academy NYCS).

29er'il võitisid regati kogu võistluse kestel kindlate liidritena püsinud Juuso ja Henri Roihu (TJK). Kristo Õunap ja Kevin Grass (SMS) saavutasid teise koha. Kolmandad auhinnad teenisid välja Ardi ja Paul Bogdanov (TJK). Tüdrukutest olid parimad soomlannad Adele Tanhuanpää ja Sara Ehrnrooth Kristel Sigrid Tihamäe ja Enely Liepkalnsi (KJK) ning Marie Pihlase ja Maris Seersandi (TJK) ees.

Katamaraanil F18 olid parimad Andres Laul ja Ain Roosma (SRA NYCS). Teise lõppkoha said Uku Kuusk ja Aivar Soo (Haapsalu Jahtklubi) ning kolmanda Johannes Ahun ja Erki Laur (SRA NYCS).

RS Feva klassis võistles 18, 29er klassis 8 ning F18 klassis 6 paatkonda.

Pärnu Purjetamisnädala regati korraldas Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, NG Investeeringud, LTT ja Matek.

Juuso ja Henri Roihu, 29er

Andres Laul ja Ain Roosma, F18

Pärnu Purjetamisnädal 2014 - 3. päev

Pärnu Purjetamisnädal 2014 - 3. päev

Pärnu Purjetamisnädal 2014 - 3. päev