Glebova kinnitas pärast tänasele linnavalitsuse istungile järgnenud pressikonverentsi, et linnavalitsus pakkus spordikeskuse juhi ametikohta talle ise ning mingisugust sõela ta selleks läbima ei pidanud.

"Konkurssi ei olnud ja see on pigem küsimus tööandja jaoks. Kui oleks olnud konkurss, siis ma muidugi oleksin osalenud, aga kui linnavalitsus nii otsustas, siis ma muidugi võtsin vastu," kommenteeris Glebova otsust

Kui pikalt leping Tallinna linnaga on, ei oska uus spordikeskuse juht veel öelda. "Tegelikult ma pole veel lepingut sõlminud, alles täna sai see uudis kinnituse ja ma pole veel allkirjastanud midagi," sõnas Glebova.

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa kinnitusel valiti Glebova spordikeskuse juhiks tema eelneva karjääri toel. "Esiteks ei olnud siin vajadust konkursi korraldamiseks ja valiti ta sinna eelnevate tulemuste põhjal," ütles Aas täna Delfile. Aasa sõnul on Glebova hea valik, kuna ta on selle alaga väga hästi kursis.

Glebova kinnitusel ei tea ta veel täpseid tingimusi ning ei oska ka palgaküsimust kommenteerida. "Me peame kõigepealt arutama eelarvet ja vaatama, mitu inimest me võtame tööle ja sealt saab juba edasi arvestada," ütles ta.

Otsus asutada Tondiraba Spordikeskus tehti Tallinna Linnavolikogu üle-eelmise nädala istungil. Otsuse eelnõus seisab muu seas, et spordikeskuse juhataja määrab, käsutab ja vallandab linnapea.

Toona rääkis linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimees Eerik-Niiles Kross, et avatava Tondiraba spordikeskuse juhataja koht on juba ette määratud noorele iluuisutajale Jelena Glebovale. Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et Glebova on üks võimalikke kandidaate, kuid ühegi teise kandidaadi nime välja ei toonud

Jelena Glebova on Keskerakonna liige alates 2013. aasta juunist.