Ennekõike tugeva suusamehena tuntud 22-aastane Allar Soo jäi sel aastal oma lemmiküritusest ilma, kui Tartu Maraton tuli lumepuuduse tõttu ära jätta. See aga tugevaks universaaliks sirgunud Sood ei heidutanud ja SEB 32. Tartu Jooksumaratonil saavutatud 19. koht ja SEB 33. Tartu Rattaralli 65. koht on talle kindlustanud lähima jälitaja lätlase Janis Teterise ees ligikaudu 15-minutilise edumaa.

Eelmisel aastal sai Allar Soo oma esimese Tartu Nelikürituse võidu ning ta edestas seejuures mitmekordset nelikürituse võitjat Rait Pallot kõigi aegade tihedaimas heitluses lõpuks kõigest nelja sekundiga. Sel aastal on Pallo pärast kaht ala 8. kohal ja jääb Soost maha juba 0.122 punktiga, mis ajaliselt tähendab ligikaudu 25 minutit.

Temast koha võrra ees on viimatine kolme osavõistlusega SEB Tartu Nelikürituse võitja Allan Oras (2008 jäi samuti Tartu Maraton ära ja kavas oli kolm osavõistlust). Soole jääb Oras alla 0.107 punktiga.

Esikolmiku konkurentsi tahab ilmselt sekkuda ka 19-aastane noor rattamees Aksel Nõmmela, kes Rattarallil lõpetas peagrupis 17. kohaga ning pärast kaht ala asub üldarvestuses kuuendal kohal. Kaotust liidrile 0.105 punkti, mis on ligikaudu 20 minutit.

Naistest juhib pärast kaht ala 2008. aasta Tartu Nelikürituse võitja Tea Pärnik, kes on üldarvestuses 41. kohal. Pärnik lõpetas Jooksumaratoni 196. kohaga ja Rattaralli 525. kohaga. Talle järgneb Reeda Tuula ja juba pikema vahega Karmen Alnek.

Kokku on pärast Tartu Rattarallit SEB Tartu Nelikürituse konkurentsis 971 spordisõpra. See on ligi 50 rohkem kui eelmisel aastal, kuid arvestada tuleb ka seda, et siis oli pärast Rattarallit läbitud kolm ala mitte kaks. Ametlikud tulemused on nähtavad siin!

Nii Jooksumaratoni kui ka Rattaralli lasteüritused purustasid sel aastal osalusrekordeid. Sama saab öelda ka Tartu Mini Nelikürituse arvestuse kohta, kus mõlemal alal on kaasa teinud 1760 last ning selle aasta Mini Nelikürituse konkurentsis on ligi kaks korda rohkem lapsi kui eelmisel aastal pärast Rattarallit.