Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST ja Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi poolt korraldatud loengus saab lektor Indrek Tustiti poolt ülevaate üldistest venitamise tõeks pidamistest, erinevatest liikidest ja sooritustest, mis vahelduvad ka praktiliste näidetega.

Vastuse saavad küsimused:

- kas viimasel ajal paljuräägitud venitamine on tervisele ohtlik või ohutu?
- millised on tegelikud faktid?
- kuidas mõjutab venitamine keha ja sportlikku tulemust?
- kellele on venitamine mõeldud?
- milleks ja millal sellega tegeleda?

Indrek Tustit on üks tunnustatumaid Eesti füsioterapeute, kes on fokusseerinud nii tipp- kui harrastussportlaste terviseseisundi parandamisele, vigastuste ennetamisele ning kiiremale taastumisele.
Tustit on lõpetanud Tartu Ülikooli füsioteraapia eriala ning täiendanud end erialaselt rohkesti välismaal, andes neid teadmisi edasi seminaride vormis ka Eesti kolleegidele.

Teised TREENI TEADLIKULT kevadel 2014 loengusarjas toimunud ja Delfi poolt filmitud täispikad (1,5h) videod on leitavad:

 
TREENI TEADLIKULT sügis 2014 loengud hakkavad septembri lõpust, valik teemadest on: toiduallergia või talumatus, tööergonoomika, füsioteraapia: kere ja süvalihased, jõutreening, doping jne. Loengud toimuvad samuti teisipäeviti, sama kellaeg ja sama koht. Täpne kava ilmub septembri alguseks. Delfi filmib 11-st toimuvast loengust neli kuni viit.