Wichita State jõudis mullu NCAA Final Fouri ja ei kaotanud tänavusel hooajal enne play-off mänge ühtegi kohtumist. Meeskonna võiduteekonna peatas väljalangemismängudes legendaarse treeneri John Calipari juhendatav Kentucky ülikool 78:76.

Algselt Mississippi ülikooliga eellepingu sõlminud Nurger otsustas sammud seada mujale, kuna toimus treenerite liikumine. Wichita ülikooli juures tegi ta esimese treeningu kaasa eile. Eestlase esmamuljed on suurepärased. "Suudan liikuda päris hästi. Tunnen end keskmängijana, kes on tänu korralikule väljast viskele võimeline mängu laiali tõmbama," kommenteeris 2.08 pikk eestlane. "Neil tundub olevat väga hea programm. Wichita ülikoolil oli hämmastav hooaeg, nad läksid pidevalt paremaks ja paremaks," oli Nurger õhinat täis.

Sunrise Christian Academy treenerid andsid Nurgerile väga positiivse hinnangu. "Ta on vintskem kui enamik Euroopast tulevaid mängijaid. Ta annab iga sekund endast väljakul kõik. Wichita ülikool sai mängija, kellest tõuseb suur kasu. Eriti pikas perspektiivis," märkis Kyle Lindsted.

Mullu suvel esindas Nurger Eesti U20 koondist EM-finaalturniiril, kus tema keskmisteks näitajateks olid 10,2 punkti ja 5,4 lauapalli.

Vaata uudisvideot Wichita State´i uutest mängijatest siit.