Esimeses mängus lõi Läti meeskond esimesena 127 jooksu ning kaotasid 5 wicketit. Eesti pallijatest võttis 2 wicketit noor kapten Marko Vaik. Remo Raud ja Tim Heath võtsid mõlemad 1 wicketi, ning kahepeale tehti ka üks run out.

Eesti meeskond ei suutnud teises pooles 127 jooksu üle lüüa ning esimese mängu võit läks Lätile. Parimaks Eesti lööjaks oli Kalle Vislapuu 28 jooksuga.

Teises mängus lõi Eesti meeskond esimesena väikese skoori – 51 jooksu, mis oli Läti meeskonnale lihtne eesmärk ning ka teise mängu võit läks Lätile.

Andri Laidre ja Mick Riley, kellele olid Balti karikamängud esimesed mängud Eesti rahvustiimis, näitasid platsil väga head mängu ning paljud jooksud suudeti peatada. Andri Laidre osales ka ühe wicketi võtmises. Samuti tuleks esile tuua noort väravavahti Marten Kundlat, kes tegi wicketi taga head tööd ning ka löömises oli Eesti poole peal üks paremaid.

Kokkuvõttena võiks öelda, et Eesti meeskonna noored mängijad näitasid küll korralikku pallimist, kuid alt vedas jooksude löömine. Suve teises pooles on oodata järgmisi Balti karikamänge Lätis.