Kui Eesti esimene, Kostja Vassiljevi löödud penalti lendas lätlaste väravavõrku, siis teise, Martin Vungi teele lähetatud 11 m karistuslöögi tõrjus Läti väravavaht.

"Tahtsin keskele lüüa, aga väravavaht tegi hea reaktsioonitõrje. Eks ta üks närvide mäng on, täna kahjuks meie kaotasime," nentis Vunk pärast mängu.

Tema sõnul vajus Eesti ära kohtumise teisel poolajal. "Ma ei ütleks, et lätlaste surve tugev oli, aga teisel poolajal vajus mäng meil ära. Eks vahetused löövad natuke rütmi kõikuma. Kui mina sisse tulin, oli mäng lahtine ja võitluslik, aga meil jääb lõpetamisoskusest vajaka, see viimane punkti panemine on puudulik. Eks analüüsime ja vaatame, et järgmine mäng paremini teha."

Laupäeval kohtuvad eestlased nüüd pronksimängus Ventspilsis Soomega. "Eks paistab, keda treener otsustab seal platsile panna, tõenäoliselt saavad võimaluse värskemad mehed. Aga kindlasti meie võitlusvaim säilib. Kahju ainult, et peame pronksi peale mängima."

Vungi sõnul on selle ja järgmise nädala maavõistlused Eesti koondisele heaks harjutuseks enne sügisesi valikmänge, kus samuti tuleb lühikese aja jooksul mitu kohtumist pidada. "Eks me praegu valiksarjaks harjutamegi, need on head mängud, kus saame vaadata, kuidas hakkama saame."