"Mulle väga meeldib taoliste lahkumismängude tava. On meeskonnale ainult positiivne mõju, kui koondise ajaloos tähtsaid mängijaid väärikalt jalgpallist minema saadetakse," sõnas Eesti koondise peatreenerina esmakordselt kodupubliku ette astuv Magnus Pehrsson.

Rootslane lisas: "Andres mängib esimesel poolajal, aga kui kaua täpselt, seda ma veel ei tea. Mulle on kõige tähtsam, et meil on valikus juures üks ründaja, kes tõesti väga ihkab väravat lüüa."

"Väga mõnus on tagasi olla, kõik need ilusad ja head ajad tulevad meelde," tõdes 36-aastane Oper. "Tahan homset õhtut nautida ja ühele ründajale omaselt mõistagi ka väravat lüüa. Esimeses koondisetrennis ei olnud midagi kerget, aga kuumuse tõttu oli raske teistelgi. Ma ei eelda, et olen viimase kümnendi tippvormis, aga usun, et seis on väärikalt lahkumiseks piisavalt hea."

* * *

Samas avaldas Pehrsson, et Kaimar Saag mängule Gibraltariga ei tule. "Ta koduklubil Vejlel on Taanis mängud ees ja nad soovivad teda enda juures hoida. Räägime veel, võib-olla saab ta meiega ühineda järgmisel nädalal. Uut mängijat ma koondisse ei kutsu."