Oli see pahameelest mõne kohtuniku otsuse suhtes või lihtsalt kaotusekibedus? "Eks ma kaotuse pärast olin rohkem (kuri). Mängus oli palju kaalul. Ei taha ju lähimatele konkurentidele kaotada. Kaotus läbi penalti oli seda valusam," lausus Prins.

Mängu saatuse otsustas 47. minutil Levadiale määratud penalti, kui Kalju kaitska Mikk Reintam oli Ingemar Teeveriga õhuvõitluses palli käega puutunud. 11 meetri karistuslöögi realiseeris kindlalt Vladislav Ivanov.

Prins oma arvamust käepalli kohta avaldada ei soovinud. "Mis seal arvata. Ma ei näinud. Eks kordusest näeb ära, kas seal midagi oli või kuidas see käsi oli. Vilet oli kõvasti kuulda täna," märkis ta siiski.

Kalju loots kirus veel oma meeskonna rünnakute ülesehitust: "Kindlaid võimalusi meil ei olnud. Kastis mingisugused võitlused olid, aga otsustavat või kindlat minekut värava suunas mitte. Teisel poolajal pärast väravat hakkasime pikki palle ette laduma ja tekkis kaos. Lootus oli, et Tarmo need pallid ees saab ja eks mõned korrad lükkaski edasi, aga palli pidama ja rünnakut korralikult üles ehitada ei saanud."