Peakohtunik Hannes Kaasik määras 47. minutil Levadiale penalti, kuna Ingemar Teeveriga karistusalas õhuvõitlusse hüpanud Mikk Reintam puutus mänguvahendit käega.

"Mikul oli seal Teeveriga mingi kiskumine, kohtunik nägi kätt ja väänas sellise pendla. Natuke kergekäeline oli, aga mis seal enam vaielda. Mäng on läbi," lausus Bärengub Delfile ja EPL-ile.

"Jäime taha ja pingutasime nii palju, kui jõudsime. Väikesed asjad said otsustavaks. Mängu alguses ei tahtnud kumbki meeskond absoluutselt riski võtta. Täiesti surnud mäng. Eks ilm pani ka oma pitseri - olime täitsa porikärbsed siin väljakul."

Lõpu eel oli Bärengrubil endal ärev moment Levadia värava all, kui ta puurivaht Roman Smiškole sisse lendas ja viimase jalalöögi liigutusest väike tõuklemine sündis. Olukord lõppes Smiškole ja mängijate puntras tõuklema hakanud Kalju itaallasele Damiano Quintierile kollase kaardiga.

"Tegin tõesti väravavahile vea," tunnistas Bärengrub. "Kukkusin pikali, tema kukkus mulle otsa. Läksin tema jalaliigutuse peale närvi. Ega ma talle tahtlikult sisse ei lennanud. See on ju Smiško, me kõik teame teda."