Uue juhi kinnitusel järske muutusi ERRi sporditoimetuses ei toimu. „Hoiame fookuses Eesti sportlast, kajastame olulisi ja suurimaid tiitlivõistlusi ning püüame jõudumööda suurendada spordipublitsistika ja analüüside mahtu,“ kinnitas Rivo Saarna.

"ERRi spordikanalid pakuvad jätkuvalt parimat spordiajakirjandust Eestis. Juhina pean esmatähtsaks, et ajakirjanikud saaksid keskenduda oma tööle ning ETV ekraanile jõuaksid olulisemad spordisündmused ja -ülekanded koos eestikeelsete kommentaaride ja eksperthinnangutega," ütles sporditoimetuse uus juht. „Üha enam inimesi jälgib meediat mitmelt ekraanilt korraga. Selles kontekstis on ühe arenguvõimalusena põhjust tihendada ERRi spordiportaali, sotsiaalmeedia ning telekanalite koostööd."

"ERRil on kanda oluline roll ka rahva- ning lastespordi võistluste ja võistlussarjade kajastajana, pean tähtsaks seda säilitada,“ lisas Saarna.

Rahvusringhäälingu sporditoimetuse ees seisvaid väljakutseid kommenteerides tõi Saarna välja koostöö ja infovahetuse spordialaliitudega. „Kindlasti jätkame dialoogi spordialade- ja võistluste kajastamise põhimõtete ja võimaluste läbiarutamiseks nii alaliitude kui kultuuriministeeriumiga, säilitades sealjuures ajakirjandusliku sõltumatuse ning reaalsustaju spordisaadete edastamisega seotud ressursside osas," kirjeldas Rivo Saarna eesootavat.

Eesti Rahvusringhääling asus sporditoimetusele uut juhti otsima aprilli lõpus, pärast pikaaegse spordivaldkonna juhi Marko Kaljuveeri lahkumist ametist.

ERR-i juhi kohale kandideerisid lisaks Saarnale Priit Pullerits ning senised sporditoimetuse liikmed Lembitu Kuuse ja endine juht Marko Kaljuveer.