"Maccabit peeti Final Fouri eel kõige väiksemaks soosikuks, aga nad pigistasid jälle kivist vee välja. Eriliselt tuleb muidugi esile tõsta nende treenerit David Blatti, kes pani meeskonna väga hingestatult tegutsema," sõnas Kangur Delfile. "Finaalmängul võis saalis olla umbes 10 000 Maccabi poolehoidjat, aga ideaalis tahtnuks, et pealtvaatajate meri olnuks hoopis punases. Selge see, et hing kripeldas Final Fourilt eemalejäämise pärast ja kogu selle möllu keskel oli kohati päris raske istuda," lisas Milano Armani ääremängija.

Järgmisel õhtul pärast Euroliiga tulemöllu pidas Milano meeskond samal areenil, Mediolanum Forumis, Itaalia liiga play-off´ide avavaatuse. Oodatult alistati Pistoia 73:59. Kanguri panuseks 15 minutiga 5 punkti. "Ei tulnud kergelt," kõlas esimese kommentaarina asjaosalise suust. "Tüüpiline play-off mäng, kus silmailu väga ei pakutud. Vastane võitles isukalt ja alles neljandal veerandajal lahenes mäng lõplikult meie kasuks," lisas Kangur. "Minu enda mäng oli enam-vähem. Midagi erilist ma korda ei saatnud, samas usun, et treeneri ootusi väga alt ka ei vedanud."

Kolme võiduni mängitava veerandfinaalseeria teine kohtumine peetakse täna, samuti Milanos. Mäng algab Eesti aja järgi kell 21.30.