Punkt-punkti heitluses kulgenud avageimi võitis Eesti 25:23, teine aga kaotati põnevas lõppmängus 29:31. Esimesed kaks geimi mängiti mõlemal poolel põhikoosseisudega, Eesti poolel asendas haigestunud Ardo Kreeki temporündaja kohal Henri Treial, vahendab volley.ee.

Kolmandat geimi alustasid eestlastel põhikoosseisus Robert Täht ja Renee Teppan, vahetusest tulid mängu ka Andres Toobal ja Kardo Kõresaar. Neljandas geimis asendas Andri Aganitsa Kevin Soo ning viiendas mängis libero kohal Karl Jaani. Mitmeid vahetusi mängu teises pooles tegi ka võõrustajate peatreener Viktor Sidelnikov. Kolmas vaatus kuulus Valgevenele kindlalt 25:17 ning neljas 25:21. Viiendas geimis suutsid Valgevene mängijad korrata eilset vägitegu ning lõhkuda 23:21 eduseisul mänguvõrgu, geim võideti 25:23.

Eesti meeskonna resultatiivseim oli täna 22 punkti (+16) toonud Robert Täht, 12 silma kogusid Henri Treial ja Martti Juhkami. Valgevene kogus 19 blokipunkti meie 13 vastu ja ründas 50%-liselt (Eesti 43%). Eesti meeskonna mängupilt oli eilsega võrreldes parem, omavigu kogunes igas geimis keskmiselt kuus (eile koguni üheksa!) ning arusaamatusi oli vähem.

Kui algselt oli tänaseks planeeritud kaks sõprusmängu, siis eile soojendusel vigastuse saanud Sergei Antanovitši puudumise tõttu piirduti täna ühe viiegeimilise kohtumisega.

Sõpruskohtumine, 17. mai Molodetšno, Valgevene:
Eesti - Valgevene 1:3 (23, -29, -17, -21), lisageim 23:25